Have an account?

Friday, March 4, 2011

Bulan Kelahiranku...March

1hb March 2011 yg lalu maka dgn ini genaplah umur ak yg ke-25….kalu dilihat dr muke mcm dak form 5 lagi…kan??..kan??…tp umor dh capai angka 25 rupenye….hakikat yg terpakse dterima…xkisahla kann…umor tu cume angka(nk sedapkan ati la konon)…tp ape yg penting ilmu dan pengalaman yg dh dtempuh sepjg 25 thn nih….ye kann…

Hari kelahiran skrg dh xmcm dulu…kalu dulu ternanti2 kot…yelah blh dpt adiah…kalu skrg…lmbt2 pon xpe..mane x nye dh makin tua…adiah pon dh xde dh...utk sedapkan ati..phsyco diri.... adiah utk budak2 je…okla, alasan tuh mmg berasas…kalu nk sgt bli adiah utk diri sendirik je…jadila kan..….ni kat bwh niii..hehe...nk sgt...hambik nakk...=) dedicTED utk diriku...

Plus lagi time besday kali nih secara unplanningnye dpt mkn ngan Conan…kire okla ari tersebut mkn ade teman yg sudi nk meneman…thanks ye Conan!!…..Walaupon xde adiah yg menarik thn nih (mcm la thn sebelum2 nih dpt adiah menarik…hahaha…..:P…)….tp mengenali Conan pon adalah hadiah terbesar utk diri ini...…*chewahhh…poyo la plak ayat nih..ahaks…sile jgn muntah ijau dulu…baca smpai noktah terakhir okeh! Plus lagii, ak masih ade parents…kakak yg dh kawen, abg ipor…adik-bradik yg mmg baek2 belaka…kwn2 pon sume best….

Selingannn skit, akak ak dh kawen oky!!! Alhamdullilah, semua berjalan lancar seperti yg dirancang…skrg br terase sunyi ble akak xde....sbb ak menyewa rumah bersama die…housemate lain mcm buat hal masing2…kdg2 best gak kalu die xde…tp xbest gak sbb xde bunyi bising2 suare die…ape pon yg penting, aku doakan kebahagiaan die bersame suami tercinta….gmbr tgk kat link FB nih ek...mls la plak nk mengupload kat cni...hehhe..

Smpai d sini saje…time kasih yg sudi baca, sudi wish besday d dinding2 fb tu, msg2 kat hp, ataupon yg hanya terlintas nk wish pon trimas jugak!!…thanks bangat pada semua…;)

Esok nk g Melaka belah laki akak ak lak….bln nih byk hari bercuti…yahhooo esok cuti lagi..=)